Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

VALETA 2021/2022

Jun 21, 2022 | Aktualno

Letos OŠ Trzin zapuščamo generacija 2013-2022. Uradno smo se poslovili na valeti 14. 6. 2022 ob 18. uri v šolski telovadnici s kulturnim programom.

Valeta se je začela s koračnico, sledili pa so ji dunajski valček, čačača in techno swing, ki smo se jih naučili s plesno šolo Miki. Nato smo prisluhnili govoru gospe ravnateljice, v katerem nam je podala sedem pomembnih misli ob prestopu v novo življenjsko obdobje. S svojo prisotnostjo nas je počastil tudi župan občine Trzin ter nas nagovoril.

Prireditev se je nadaljevala s predstavitvama 9.a in 9.b oddelka s krajšima posnetkoma, ki smo jih pripravili z razredom. Kasneje sta na klavir zaigrala Maks Bojko in Alisa Milićević, Vita Vinko pa je nastopila s prečno flavto. Večer sta popestrila še Anže Žabkar in Sandra Kovačič, ki sta v duetu zaigrala na trobento in klavir.

V letošnjem letu smo osvojili veliko priznanj z različnih področji, ki sta nam jih podelila razrednika skupaj z ravnateljico. Poleg akademskega uspeha smo se izkazali tudi v športu, saj smo sodelovali na atletskih, odbojkarskih, košarkarskih in nogometnih tekmah ter turnirjih.

Seveda so k tem dosežkom močno pripomogli tudi naši učitelji in mentorji, ki se jim globoko zahvaljujemo. Posebno vlogo pa sta imela naša razrednika, gospa Andreja Rotar in gospod Aleš Šporn, saj sta nas 4 leta usmerjala in podpirala ter nam tudi na valeti namenila še zadnje vzpodbudne besede.

Kot zadnjo točko, smo z gospo Ireno Capuder pripravili še presenečenje, ki je združilo ples, glasbeno točko, akrobatiko in krajša govora učencev.

Za konec smo se še zadnjič vsi skupaj zbrali v jedilnici, kjer smo se posladkali s torto, se slikali in se spominjali lepih trenutkov, ki smo jih skupaj preživeli v devetih letih.

 

Ajda Bolčina in Elizaveta Klochkova v imenu 9.a in 9.b razreda.

Dostopnost