Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

 

Inovativno urejanje poti v šolo

 Aplikacija ima funkcijo izobraževanja in z njo otrok spoznava varnejšo pot v šolo, prometne predpise, pravila in prometno kulturo. Cilj aplikacije je povečati in izboljšati transparentnost načrtov poti v šolo ter na nove načine vključevati otroke v promet. Aplikacija Lilly&Val povezuje otroke, starše, šole, občino in lokalno okolje.

Aplikacija je namenjena zagotavljanju večje prometne varnosti in je zasnovana na način, da se bo v prihodnosti razvijala in nadgrajevala tudi v smeri povezovanja z avtomobili in pametno prometno signalizacijo.

Vabimo vse da s svojimi predlogi sodelujete pri razvijanju aplikacije in s tem k večji varnosti prometa.

 

Kako uporabljamo aplikacijo

Aplikacijo si na pametni telefon naložite preko Trgovina Play (Google Play) – za ANDROID ali APP Store – za iPHONE. Aplikacija vas nato sama vodi skozi postopek registracije.

Skupek vseh šolskih poti lahko pregledujete tudi na računalniku v aplikaciji GoogleMaps. Načrt z izrisanimi šolskimi potmi najdete spodaj ali na povezavi( klikni).

 

 

Prednosti

  •  večja varnost otrok na poti v šolo in iz nje;
  • izobraževanje otrok o prometni kulturi z igro;
  • inovativno sodelovanje otrok;
  • takojšna časovna komunikacija o prometnem stanju na otrokovi poti v šolo;
  • tesna povezanost vseh segmentov ljudi;
  • aplikacija je na voljo v najbolj priljubljenih operacijskih sistemih (iOS, Android, Windows).

 

Nagradne igre

Aplikacija je nadgrajena z inovativnimi nagradnimi igrami s področja prometne varnosti in kulture. Vse igre na otroka delujejo izredno spodbujevalno, nagrade za najboljše pa so zelo privlačne, uporabne in poučne.

 

Kdo sta Lilly&Val?

Lilly & Val sta otroka, ki vsak dan hodita v šolo in iz nje. Na poti spremljata dogajanje na cesti, se pri tem učita in igrata ter o vsem pomembnem poročata vrstnikom prek interaktivne aplikacije, ki tako spodbuja k poučevanju o prometni kulturi.

Dostopnost