Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

Zahvala

Jun 27, 2022 | Obvestila

Drage učenke, učenci, spoštovani starši in dragi sodelavci!

Prišel je čas, ko smo šolsko leto 2021/2022 pripeljali uspešno do konca. Izpeljali smo vse zadane naloge, aktivnosti in učne cilje. Naša velika telovadnica je bila po dveh letih zopet tudi kulturno obarvana, saj smo lahko organizirali več prireditev. Letošnje leto je bilo še vedno malce drugačno šolsko leto, a smo se vsi dobro zavedali, da na življenjskem popotovanju ni ravnih poti: vse se namreč vzpenjajo in spuščajo.

Skozi šolsko leto so nas bogatila tudi mnoga sodelovanja z različnimi društvi v kraju in krajani. Glede na to, da se naši učenci tudi po odhodu s šole aktivno vključujejo v dejavnosti v kraju, naše skupne aktivnosti niso zaman. Sodelovanje z ustanoviteljem – občino je za organizacijo življenja in dela vrtca in šole zelo pomembno. Saj z zagotovitvijo ustreznih bivalnih in materialnih pogojev lahko pričakujemo še bolj kvalitetno predšolsko in šolsko vzgojo.

 

Spoštovani starši.

Tudi vam se zahvaljujem za izjemno podporo v tem šolskem letu. Hvaležna sem za sodelovanje z nami in med vami. V najlepših poletnih dneh in nočeh vam zato iskreno želim, da vedno poiščete moč in neumorno stremite za svojimi sanjami in željami. 

 

Dragi sodelavci.

Ponosna sem na vas, da si znate medsebojno pomagati in se podpirati. In da sami, brez mojega posredovanje, ponudite prostovoljno pomoč tisti, ki ste pač v določenem dogodku manj obremenjeni.

Hvala učenci, ki ste danes spet pokazali, da ste odlični igralci, pevci, pesniki, plesalci in povezovalci.

Hvala mojemu celotnemu kolektivu za pripravo današnje prireditve.

 

Srečno in uživajte poletne počitnice!

Ravnateljica:
Matejka Chvatal

 

Dostopnost