Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

Odbojkarice OŠ Trzin odlične na šolskih tekmovanjih

Jan 11, 2023 | Športna tekmovanja

V mesecu decembru so potekala tekmovanja v odbojki za starejše učenke.

Dekleta OŠ Trzin so v predtekmovanju domžalske regije igrale na domačem terenu. Ob izdatni pomoči šolskih navijačev so se z odlično igro zavihtele na prvo mesto v skupini. Premagale so igralke OŠ Moravče in OŠ Preserje Radomlje. S tem so si zagotovile finalni nastop na prvenstvu osnovnih šol domžalske regije.

Finale domžalske regije so dekleta igrala v četrtek, 5. 1. na OŠ Mengeš. Po izenačenem boju so premagale domačinke z 2:1, klonile pa proti igralkam OŠ Rodica. Zaslužile so si srebrno medaljo in se s tem uvrstile na področno prvenstvo.

Letos je le to organizirala OŠ Komenda. Na tekmovanju sodelujejo najboljši dve ekipi s področja Kamnika, Medvod in Domžal.  Naša dekleta so v prvi tekmi z lahkoto premagale OŠ Preska, nato pa izgubile z domačinkami, ki so imele bučno podporo s tribun. Kljub temu so se uvrstile v nadaljnje tekmovanje, kjer jim je zmanjkalo samo malo sreče. Po težki in izenačeni borbi so jih premagale igralke OŠ Radomlje, nato pa so dekleta v igri za tretje mesto po borbeni igri izgubile še 2:1 proti OŠ Frana Albrehta. Končno so dosegle odlično 4. mesto na področnem prvenstvu.

Ekipa deklet OŠ Trzin: Sara Volker Roudi, Enya Cizej Miskić, Jovana Goljović, Kaja Lina Suša, Zoja Mrak, Kiara Dormiš, Neža Kosirnik, Ruby Redja in Ana Matelič.

Dekletom vse čestitke za borbeno igro in vztrajnost, kanček sreče pa nas bo naslednjič zagotovo popeljal še višje.

 

Andreja Vrhovec Kavčič, prof. šp. vzg.

Dostopnost