Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

NEHVALEŽNO ČETRTO MESTO ODBOJKARJEV

Jan 15, 2023 | Športna tekmovanja

V torek, 13.12.2022, je bilo na OŠ Venclja Perka predtekmovanje v odbojki za osnovne šole. Naši fantje so odigrali tri tekme in trikrat zmagali. Premagali so OŠ Dob, OŠ Venclja Perka in OŠ Preserje in se kot prvi v skupini uvrstili na polfinalno tekmovanje.

V sredo, 4.1.2023, je sledilo finalno tekmovanje štirih najboljših ekip osnovnih šol medobčinskega prvenstva. Na prvi tekmi smo se pomerili z OŠ Mengeš in tekmo boleče izgubili.  Ekipa OŠ Trzina je vodila tretji set že 13:9 in potrebovala le dve točki, da bi se uvrstila v finale. Nepričakovano se je poškodoval naš igralec Timotej Bogovič. Nato se je tehtnica obrnila na stran OŠ Mengeš in Mengšani so z odličnim zaključkom osvojili tretji set 15:13.

Po naporni tekmi in težkem porazu z OŠ Mengeš so se naši fantje le še težko zbrali. V tekmi z OŠ Preserje so težko osvajali točke in na koncu tekmo za tretje mesto izgubili v setih z 2:1.

Ekipo Trzina so sestavljali: Jaka Vukmanič, Lian Antonijević, Timotej Bogovič, Lan Brozovič, Matija Luka Feri, Tevž Kolenc, Staš Chvatal, Jon Vodopivec, Žan Ložar, Lovro Jankovič in Anže Kovač.

Fantom iskrene čestitke za požrtvovalnost na terenu, športna sreča pa nas zagotovo še ujame na naslednjih tekmovanjih.

 

Jani Muha, prof. šp. vzg.

Dostopnost