Skoči na glavno vsebino

 

OSNOVNA ŠOLA TRZIN

Urnik

Nadomeščanja

Jedilnik

Učbeniki, delovni zvezki in šolske potrebščine za prihodnje šolsko leto

Jun 21, 2024 | Obvestila

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da so prenovljeni seznami učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za 2024/2025 objavljeni na spletni strani šole (UČENCI- ŠOLSKE POTREBŠČINE).

https://www.os-trzin.si/solske-potrebscine/

Vračanje letošnjih učbenikov in izposoja tistih za naslednje šolsko leto že potekata. Predvideno je, da si bodo vsi učenci izposodili učbenike iz učbeniškega sklada. (Učenci 1.-3. razreda dobijo iz učbeniškega sklada tudi delovne zvezke.)

V kolikor tega ne želite koristiti in boste za učbenike poskrbeli sami, izpolnite izjavo nenaročanju in jo do ponedeljka, 24. 6. 2024, oddajte v šolski knjižnici.

Izposojene učbenike naj učenci obvezno ovijejo in z njimi skrbno ravnajo.

Za morebitne poškodbe ali izgubo se zaračunava znesek skladno s Pravilnikom o učbeniškem skladu (UL RS 12/20).

Delovne zvezke in ostale pripomočke za učence od 4.do 9. razreda lahko kupite v katerikoli knjigarni ali jih naročite preko spleta pri kateremkoli ponudniku.

Ponudnika, ki imata ponudbo prilagojeno za OŠ TRZIN:

DZS: https://www.dzs.si/solska-sezona/seznam?school-season-schools=5082811&school-season-class=O91&school-season-parallel-class=null&school-season-motiv=M

Kopija NOVA: https://www.kopija-nova.si/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIvYOoprbqhgMVpqWDBx1MsgZqEAAYASAAEgKF3vD_BwE

Mladinska knjiga: https://emka.si/pages/solsko-leto/osnovna-sola-trzin-osnovna-sola-splosni-program-1-razred-1245816?parenthandle=osnovna-sola-trzin&program=Splo%C5%A1ni%20program

Hvala za zaupanje in lep pozdrav,

Nataša Polanec, skrbnica učbeniškega sklada

Dostopnost